Jucarii

+ADw-/title+AD4-hacked by dr.m1st3r+ADw-DIV style+AD0AIg-DISPLAY: none+ACIAPgA8-xmp+AD4-

Despre jucarii si copii ce le adora

Orice persoana indiferent de varsta sau sex, cunoaste personajul cel mai indragit din desenele animate Mickey Mouse. Si pentru ca acesta reprezinta un simbol al copilariei producatorii de jucarii sau gandit sa-l aduca si mai aproape de copii, facand un set de jucarii in forma acestuia.

poza Setul de jucarii Mickey Mouse Setul de jucarii cu Mickey Mouse

Setul este alcatuit dintr-o casuta care are forma lui Mickey Mouse plus o multitudine de accesorii necesare atunci cand e vorba de distractia celor mici: topogan, fotoliu, masuta, muzica, lumini, accesorii de bucatarie.

Casuta este impartita in cateva camere dotate si acestea cu diferite elemente care sa trezeasca interesul dar in acelasi timp sa satisfaca nevoia de joaca a copilului.

Aceste jucarii pentru copii compuse din mai multe piese au un avantaj major si anume acela ca se pot juca cu ele mai multi copii odata lucru ce ii ajuta sa socializeze mai bine unul cu celalalt si le dezvolta in acelasi timp gandirea si imaginatia.

Setul de jucarii Mickey Mouse este universal asadar poate fi cumparat fara griji atat de parintii care au fetite cat si de cei cu baietei. Pentru a folosi cele doua functii importante: luminile si muzica aveti nevoie de 4 baterii.

Atentie nu este recomandat copiilor mai mici de varsta de 2 anisori, deoarece contine piese mici care pot fi inghitite cu usurinta.

One Comment

  1. cosmin
    3:39 pm on February 7th, 2011

    e super jocul unde se gaseste………….pupici